VI HJÆLPER DIG

PÅ VEJ

Hjælp til bogudgivelse

     

Fejlfritekst.dk tilbyder en pakke, der hedder ’Hjælp til bogudgivelse’.

Den indeholder flg. dele:

 • Korrekturlæsning af det færdige manuskript.
 • Opsætning i InDesign.
 • Forslag til forside, herunder henvisning til grafisk assistance.
 • Hvordan man skaffer et ISBN-nummer og øvrige formelle forhold i forbindelse med bogudgivelsen.
 • Forslag til trykning, herunder anbefaling af trykkeri og teknologi.
 • Hvordan man laver en e-bog og får den publiceret.
 • Forslag til distribution og markedsføring, herunder
 1. Præsentation af distributører, der lagerfører og distribuerer næsten gratis.
 2. Hvordan man forholder sig til anmeldereksemplarer og pligtafleveringer samt registrering af bogudgivelsen.
 3. Annoncekampagner på Facebook.
 4. Evt. udarbejdelse af eller korrekturlæsning af pressemeddelelse.
 5. Ressourcer på Nettet, der kan give inspiration og gode idéer.

Gør det, du er bedst til – vi hjælper med resten

Der er – som det fremgår – et væld af detaljer forbundet med at stå for bogudgivel-sen selv, og hvis man primært har lyst til at koncentrere sig om at skrive, kan det hurtigt blive en stor mundfuld at skulle stå for alt det praktiske også.

For selvom det at udgive bøger ikke længere forbeholdt forlagene, betyder det ikke, at en bogudgivelse er en simpel proces. Den er tværtimod stykket sammen af en lang række delprocesser, som hver især nok kan give førstegangsselvudgiveren grå hår i hovedet.

Her kan fejlfritekst.dk måske være en god allieret for dig, der drømmer om at udgive selv. Ikke sådan at forstå, at vi kan det samme som forlagene – slet ikke. Men firmaet har efterhånden skabt sig en del erfaring inden for kunsten at udgive bøger, som vi gerne deler med håbefulde selvudgivere.

Sammensæt din egen pakke

Man behøver naturligvis ikke at investere i hele pakken. Måske er man primært inter-esseret i at uddelegere den del af processen, der har med korrektur og opsætning at gøre. Måske har man blot brug for nogen, der kan sørge for at bevare overblikket, og måske kunne man godt tænke sig en sparringspartner at udveksle idéer med.

Fordele og ulemper som selvudgiver

Der er mange fordele ved at stå for sin bogudgivelse selv. Man bestemmer selv bogens indhold og udformning – her er der ingen redaktører, der blander sig. Man er selv herre over tidsforbruget. Man bestemmer selv, hvor grundig korrekturlæsningen skal være, og så får man lov til at beholde overskuddet fra et evt. salg selv.

Det er dog ikke guld og grønne skove det hele. Det er hårdt arbejde at stå for bogudgivelsen selv, og vælger man at købe ydelsen ’ude i byen’ (fx af os), skal projektet jo finansieres.

Og så skal man heller ikke være blind for, at forlagene har nogle fordele, som man må kigge langt efter som selvudgiver. Det gælder fx erfaring og ekspertise. Forlagene ved, hvad der sælger, de ved, hvordan en bog skal sættes op, og hvordan en god forside ser ud. De sørger for korrekturlæsning af manuskriptet, og de har kapital i ryggen til at finansiere hele bogens tilblivelsesproces. Og så ved de i detaljer, hvad der skal til for at eksponere bogen optimalt i forhold til publikum, herunder udarbej-delse af pressemeddelelser og indrykning af annoncer. Måske har det enkelte forlag ligefrem et godt samarbejde med boghandlere og avisernes anmeldere, så bogen har optimale chancer for at ’komme ud over rampen’.

Se priserne og indhent tilbud

Fejlfritekst.dk kan dog hjælpe med at gøre afstanden mellem forlagsudgivelsen og selvudgivelsen mindre. Vi bistår gerne med til det hele, og af samme grund er det også svært at svare på spørgsmålet om, hvad assistancen i forbindelse med en bogudgivelse koster. For at give en idé om prisniveauet er der nedenfor opstillet nogle sammenhænge mellem bogens størrelse og prisen for den fulde pakke.

Har du kun brug for enkelte af pakkens dele, kunne du godt tænke dig at få et godt råd med hensyn til den optimale indsats for din bog, eller vil du høre mere om pakkens indhold i detaljer, er du velkommen til at sende fejlfritekst.dk en mail. Så skal vi gøre vort bedste for at give dig et svar, der kan hjælpe dig på vej mod det store mål: at udgive din egen bog.

KORREKTUR OG SPROGHJÆLP

Trænger din tekst til den sidste afpudsning? Er du ikke helt tryg ved kommasætning, nutidsformer og orddeling?

Læs mere..

PRISER

Klik her for at se den komplette prisoversigt, og husk: Du er altid velkommen til at bede om et konkret tilbud.

Læs mere..

KONTAKT

Har fejlfritekst.dk vakt din interesse?
Så send mig en mail med din tekst og det ønskede serviceniveau.

Læs mere..

HVAD KUNDERNE SIGER

GITTE

Krimiforfatter

Sig endelig til, hvis du nogensinde får brug for udtalelser til hjemmeside eller andet. Jeg er så glad for den måde du gør det på.

 

 

EVA

Sekretariatsleder, SFI/VIVE

Du er simpelthen bare min yndlingsleverandør! TUSIND TAK for din formidable indsats endnu en gang

 

ANNE MARIE

Musiker

Det er virkelig en sand fornøjelse at læse dette igennem! Glæder mig som et lille barn til at læse fortsættelsen. Det er fandme godt det her – du er en stjerne!

 

Om Fejlfritekst.dk

Fejlfritekst.dk tilbyder forskellige ydelser inden for tekstebehandling: Korrektur, udvidet korrektur, tekstforfatterarbejde samt assistance i forbindelse med bogudgivelser.

Prisen afhænger af tekstens længde, den ønskede indsats, hvor travlt du har samt - årstiden.

Klik her for at beregne en pris, eller send en forespørgsel pr. mail. 

Adresse

Fejlfritekst.dk v/Thomas Helbig Hansen
Stilledal 32, st.
2720 Vanløse

Tlf: 21 24 86 32
Mail: thomas@fejlfritekst.dk
CVR: 3535 0551

Betalingsmetoder

 • PayPal
 • Bankoverførsel
 • MobilePay: 24303
 • Elektronisk faktura (EAN)

Bankforbindelse: Nordea
Reg.nr.: 0106
Kontonr.: 6285 74 7188