BAGGRUND

Jeg er cand.scient.pol fra Aarhus og Københavns universiteter. Langt hovedparten af mit hidtidige 20-årige arbejdsliv har jeg tilbragt på Berlingske Media, hvor jeg både har været skrivende medarbejder samt haft ansvaret for korrekturlæsningen i een af Husets afdelinger. 

Fejlfritekst.dk startede i 2013 som et hobbyprojekt, der blot skulle give indehaveren afløb for sin store passion for tekstarbejde i alle tænkelige afskygninger. Hurtigt viste der sig imidlertid at eksistere et marked for korrektur og sproglig tilretning, der er til at betale for almindelige mennesker. Firmaet er et enkeltmandsforetagende uden udgifter til husleje, sekretærer og julefrokoster på d’Angleterre, og det har muliggjort et prisniveau, hvor alle gerne skulle kunne være med. 

Fra udelukkende at tilbyde korrektur og sproglig tilretning har Fejlfritekst.dk knopskudt i forskellige retninger: Bl.a. er der mange helt almindelige mennesker, der har en ualmindeligt god historie at fortælle – de er måske bare ikke helt trygge ved selv at skrive og strukturere. Her kan Fejlfritekst.dk tilbyde sin assistance som fødselshjælper eller ’ghostwriter’. 

Ligeledes springer flere og flere forfattere ud som selvudgivere, da det giver en helt anden kontrol over udgivelsesproces og -økonomi, end hvis man henvender sig hos de etablerede forlag. Her tilbyder Fejlfritekst.dk en pakke, der i den skrabede udgave hjælper med korrektur og opsætning af teksten i InDesign. Senere er det planen at udvide med bistand til e-bogsudgivelse og markedsføring.     

Om Fejlfritekst.dk

Fejlfritekst.dk tilbyder forskellige ydelser inden for tekstebehandling: Korrektur, udvidet korrektur, tekstforfatterarbejde samt assistance i forbindelse med bogudgivelser.

Prisen afhænger af tekstens længde, den ønskede indsats, hvor travlt du har samt - årstiden.

Klik her for at beregne en pris, eller send en forespørgsel pr. mail. 

Adresse

Fejlfritekst.dk v/Thomas Helbig Hansen
Stilledal 32, st.
2720 Vanløse

Tlf: 21 24 86 32
Mail: thomas@fejlfritekst.dk
CVR: 3535 0551

Betalingsmetoder

  • PayPal
  • Bankoverførsel
  • MobilePay: 24303
  • Elektronisk faktura (EAN)

Bankforbindelse: Nordea
Reg.nr.: 0106
Kontonr.: 6285 74 7188